Welkom

Welkom


Dag lieve dogtrekkertjes,

Een nieuw jaar, een nieuwe start, nog volop aan het nagenieten van onze vorig Editie. Natuurlijk zijn we al een tijdje bezig met de voorbereidingen voor 2017. Zoals de laatste 2 jaar hebben we ook in Maart een kleine dagwandeling om iedereen nog is terug te zien, (hier) vind je meer info en het inschrijvingsformulier.


Onze Dogtrekking zal dit jaar weer zijn gewone gang gaan, dit wil zeggen vrijdag toe komen en zondag een lekkere pannekoek. Natuurlijk daar tussen met de nodige kilometers en al het lekkers om op jullie benen te blijven staan.

Wil je al meer weten, dan vind je (hier) meer info over de Dogtrekking zelf, natuurlijk geven we nog geen startplaats vrij om de spanning er in te houden.


Vorige Editie waren de weergoden ons goed gezind, zelfs iets te goed met temperaturen boven de 30°C. Dit ten koste van onze trouwe viervoeters hun pootjes, er waren er heel wat met kussentjes die open lagen. Onze dierenarts raadt daarom aan om preventief de kussentjes in te smeren en niet enkel als het te laat is. Er bestaan een aantal producten die de kussentje kunnen versterken, maar dit moet dan wel een aantal weken op voorhand gebeuren en niet de dag zelf want dan is het te laat voor je trouwe vriend. Hier vind je de juiste producten, vergeet niet dat je eigen dierenarts nog altijd de beste oplossing kan geven voor je trouwe vriend. Zoals elke mens heeft elke hond ook zijn eigen karakteristieken en werkt niet elk middel juist bij eender welke hond. (Wij zijn niet verantwoordelijk voor deze tip) Dus vraag zeker even aan je dierenarts wat zeker bij jou hond past.Bekijk zeker de foto’s van onze geweldige 10de Editie, die kan je hier terug vinden: ALGEMEEN.


We willen onze trouwe deelnemers alvast bedanken voor hun aanwezigheid de afgelopen jaren. Jullie zijn de drijfkracht achter dit hele gebeuren.


Groetjes

Het Dogtrekking Team


Algemeen Evenementen Inschrijvingsformulier Kaartlezen Reglement Sponsors Contact

© Sirius Belgium Dogtrekking 2017                                               info@dogtrekking.be